INFORMATIE

  Tarieven


Pakket 1

 • Portret foto's en foto's samen met u dier 
 • 6 foto's op webformaat
 • Persoonlijke nabestel pagina
 • Extra nabestelling mogelijk volgens de tarieven genoemd bij nabestellen

De kosten zijn €45,-*


Pakket 2

 • Portret foto's en foto's samen met u dier 
 • 8 foto's op webformaat
 • Persoonlijke nabestel pagina
 • Nabestel tegoed van 15 euro 
 • Extra nabestelling mogelijk volgens de tarieven genoemd bij nabestellen

De kosten zijn €65,-*


Pakket 3

 • Portret foto's en foto's samen met u dier 
 • 10 foto's op webformaat
 • Persoonlijke nabestel pagina
 • Nabestel tegoed van 25 euro 
 • Extra nabestelling mogelijk volgens de tarieven genoemd bij nabestellen

De kosten zijn €85,-*


*Deze prijzen zijn exlusief reiskosten (0,18 euro per km), deze worden berekend vanuit Centrum Den Haag, Zuid-Holland.

Binnen een straal van 10 km geen reiskosten.

 Nabestellen

 

Na een shoot kunt u foto's nabestellen, u krijgt dan de digitale bestanden die u zelf kunt (laten) afdrukken. 

 

Bestandformat    Prijs             Informatie

Klein                    € 6,00            Kan afgedrukt worden tot een formaat van 10x15

Groot                    €10,00          Kan afgedrukt worden tot een formaat van 20x30

Origineel             €15,00           Dit is het originele formaat

 

Wilt u meer webformaten? Dit is geen probleem! De kosten hiervoor zijn 4,00 per webformaat.
Voorwaarden

De webformaat foto's mogen overal gebruikt worden zolang mijn logo zichtbaar is, deze zijn niet geschikt om af te drukken.

De gemaatkte foto's mag ik gebruiken voor mijn portfolio en op alle social media platformen, tenzij hier andere afspraken voor gemaakt zijn. 


Contact opnemen is vrijblijvend, maar zodra er een datum is afgesproken staat het vast. Als u kort van te voren (48 uur) opeens niet meer kunt dient de fotoreportage toch betaald te worden. Vanaf een week van te voren hoeven alleen de helft van de koste betaald te worden. Bij slecht weer wordt er een andere datum afgesproken. 


Als u de foto's commercieel wilt gebruiken, dient u vooraf contact met mij op te nemen.


Voor de fotoreportage 

Het boeken van een fotoreportage kan via het contact formulier, we gaan dan in bespreking overwat je wensen en mogelijkheden zijn. Het is handig om al een beetje nagedacht te hebben over een eventuele locatie (Hier kan ik mee helpen uitzoeken, maar denkt u bijvoorbeeld aan een bosrijke achtergrond, een zandverstuiving, het strand, een bloemenveld, grasland, heide, of juist iest helemaal anders zoals een oude binnenstad. Daarnaast is het goed om te weten wat voor foto's U wilt, meer actie foto?  foto's van u en uw dier samen? Of black foto (foto's met een zwarte achtergrond)? Met deze informatie kunnen we samen kijken welk pakket het beste bij u past, en kunnen we een datum afspreken! Nog een tip, een helpende hand is altijd fijn, dus kijk voor een datum ook of er eventueel iemand mee kan die kan helpen!


Tijdens de reportage

Het is belangrijk dat als ik aan kom het dier schoon en netjes klaar staat met schoon tuig/lijn. Heeft u twijfels over welk tuig/lijn geschikt is dan help ik hier graag mee. 


Ieder dier is anders, de een is erg fotogeniek, de ander heeft er wat meer moeite mee of heeft wat vaker een pauze nodig. Daarom neem ik voor elk model ruim de tijd om het gewenste resultaat te krijgen. De duur van een foto reportage is daarom altijd anders. Gemiddeld duurt een fotoshoot 1 a 2 uur. 


Na de foto reportage 

Na afloop maak ik een selectie van de foto's, van deze selectie bewerkt ik 2 foto's na zodat u alvast een voorproefje heeft. De overig geselecteerde foto's lever ik op een persoonlijke nabestel pagina waaruit een aantal foto's uit gekozen mag worden die ook nog bewerkt worden (Het aantal foto's dat uitgekozen mag worden is afhankelijk van het pakket dat u kiest). Welke ik dan binnen 2 weken voor u zal nabewerken. Hierna kunt u ook eventueel nog foto's uitkiezen om af te laten drukken. Fotoreportage

Wat leuk dat je er over aan het nadenken bent om een fotoreportage te boeken! Op deze pagina kan je de informatie vinden hoe ik te werk ga, mijn tarieven en hoe je boekt.